Forum

Geri Dön   Masterhack.Com > Hacking > Hacking Yardım Bölümü > Çözümlenmiş Konular
Kayıt ol SSS Üye Listesi Takvim Arama Bugünkü Mesajlar Bütün Forumları okunmuş kabul et

Tags:

Yeni Konu aç  Kapalı konu

Konu Seçenekleri Modları Göster
Eski 08-02-2010, 07:11 PM   #Array [postcount]
KaRa...HaCKeD
Astsubay Çavuş

KaRa...HaCKeD - ait Avatar

Bilgiler
Üye No: 166449
Ünvan
Tecrübe Puanı: 2808
Rep Puanı : 277197
Rep Derecesi : KaRa...HaCKeD has a reputation beyond reputeKaRa...HaCKeD has a reputation beyond reputeKaRa...HaCKeD has a reputation beyond reputeKaRa...HaCKeD has a reputation beyond reputeKaRa...HaCKeD has a reputation beyond reputeKaRa...HaCKeD has a reputation beyond reputeKaRa...HaCKeD has a reputation beyond reputeKaRa...HaCKeD has a reputation beyond reputeKaRa...HaCKeD has a reputation beyond reputeKaRa...HaCKeD has a reputation beyond reputeKaRa...HaCKeD has a reputation beyond repute
İletişim
KaRa...HaCKeD - MSN üzerinden Mesaj gönder

Unhappy Yardım Lütfen !

Arkadaşlar - ßaşlat>Çalıştır>Cmd>Netstat -an yazıyorum ve bu ip ler çıktı benım pc'mde Keyloger varmı anlayan varsa söylesin bulamıyorum keyloggeri pc de ama charım sürekli soyuluyor Pff. http://img709.imageshack.us/i/resimmh.png/

Biz Türk'üz lütfen Türkçe'mizi düzgün konuşalım.
KaRa...HaCKeD is offline
Reklam & Sponsor
Eski 08-02-2010, 07:14 PM   #Array [postcount]
İmßaLaNc£
Yüzbaşı

İmßaLaNc£ - ait Avatar

Bilgiler
Üye No: 189119
Ünvan
Tecrübe Puanı: 609
Rep Puanı : 58976
Rep Derecesi : İmßaLaNc£ has a reputation beyond reputeİmßaLaNc£ has a reputation beyond reputeİmßaLaNc£ has a reputation beyond reputeİmßaLaNc£ has a reputation beyond reputeİmßaLaNc£ has a reputation beyond reputeİmßaLaNc£ has a reputation beyond reputeİmßaLaNc£ has a reputation beyond reputeİmßaLaNc£ has a reputation beyond reputeİmßaLaNc£ has a reputation beyond reputeİmßaLaNc£ has a reputation beyond reputeİmßaLaNc£ has a reputation beyond repute
İletişim

Tanımlı

Rahat ol kardeşim bende onun 3 katı kadar var onlar sistemle ilgili bişeyler bi fin waiti anlamadım gerisinde yok bence.

İmßaLaNc£ is offline
Eski 08-02-2010, 07:20 PM   #Array [postcount]
KaRa...HaCKeD
Astsubay Çavuş

KaRa...HaCKeD - ait Avatar

Bilgiler
Üye No: 166449
Ünvan
Tecrübe Puanı: 2808
Rep Puanı : 277197
Rep Derecesi : KaRa...HaCKeD has a reputation beyond reputeKaRa...HaCKeD has a reputation beyond reputeKaRa...HaCKeD has a reputation beyond reputeKaRa...HaCKeD has a reputation beyond reputeKaRa...HaCKeD has a reputation beyond reputeKaRa...HaCKeD has a reputation beyond reputeKaRa...HaCKeD has a reputation beyond reputeKaRa...HaCKeD has a reputation beyond reputeKaRa...HaCKeD has a reputation beyond reputeKaRa...HaCKeD has a reputation beyond reputeKaRa...HaCKeD has a reputation beyond repute
İletişim
KaRa...HaCKeD - MSN üzerinden Mesaj gönder

Tanımlı

Sağolasın ama Şüphe işde Rep ini verdim !

Biz Türk'üz lütfen Türkçe'mizi düzgün konuşalım.
KaRa...HaCKeD is offline
Eski 08-02-2010, 07:49 PM   #Array [postcount]
İmßaLaNc£
Yüzbaşı

İmßaLaNc£ - ait Avatar

Bilgiler
Üye No: 189119
Ünvan
Tecrübe Puanı: 609
Rep Puanı : 58976
Rep Derecesi : İmßaLaNc£ has a reputation beyond reputeİmßaLaNc£ has a reputation beyond reputeİmßaLaNc£ has a reputation beyond reputeİmßaLaNc£ has a reputation beyond reputeİmßaLaNc£ has a reputation beyond reputeİmßaLaNc£ has a reputation beyond reputeİmßaLaNc£ has a reputation beyond reputeİmßaLaNc£ has a reputation beyond reputeİmßaLaNc£ has a reputation beyond reputeİmßaLaNc£ has a reputation beyond reputeİmßaLaNc£ has a reputation beyond repute
İletişim

Tanımlı

eyvallah kardeşimde dediğim gibi tam emin değilim.

İmßaLaNc£ is offline
Eski 09-02-2010, 01:52 AM   #Array [postcount]
Hiena
<Astsubay Üstçavuş>

Hiena - ait Avatar

Bilgiler
Üye No: 65319
Ünvan
Tecrübe Puanı: 30603
Rep Puanı : 3051271
Rep Derecesi : Hiena has a reputation beyond reputeHiena has a reputation beyond reputeHiena has a reputation beyond reputeHiena has a reputation beyond reputeHiena has a reputation beyond reputeHiena has a reputation beyond reputeHiena has a reputation beyond reputeHiena has a reputation beyond reputeHiena has a reputation beyond reputeHiena has a reputation beyond reputeHiena has a reputation beyond repute
İletişim
Hiena - MSN üzerinden Mesaj gönder

Tanımlı

sürekli calınıyorsa format at. abuksubuk pro yukleme şifren zor olsn calamazlar

ATARIM VAR !!!
Hiena is offline
Eski 11-02-2010, 09:59 AM   #Array [postcount]
deXTNeo
Süper Administrator

deXTNeo - ait Avatar

Bilgiler
Üye No: 169470
Ünvan
Tecrübe Puanı: 2904
Rep Puanı : 286554
Rep Derecesi : deXTNeo isimli üye tecrübe puanını kapatmıştır.
İletişim

Tanımlı

bilgisayarın normal görünüyor. ama farklı bir yazılım dan kaynaklanan sebeplerden dolayı charın çalınıyorsa format atmadan düzenlez. online tarama da yaptır bilgisayarına bir de öyle bak. keylogger temizleyiciler var onları dene en son format artık yapcak bişi kalmıyor.

deXTNeo is offline
Eski 12-02-2010, 03:34 AM   #Array [postcount]
BenKurtum
Astsubay Başçavuş

BenKurtum - ait Avatar

Bilgiler
Üye No: 201778
Ünvan
Tecrübe Puanı: 11
Rep Puanı : 855
Rep Derecesi : BenKurtum is a splendid one to beholdBenKurtum is a splendid one to beholdBenKurtum is a splendid one to beholdBenKurtum is a splendid one to beholdBenKurtum is a splendid one to beholdBenKurtum is a splendid one to beholdBenKurtum is a splendid one to behold
İletişim
BenKurtum - MSN üzerinden Mesaj gönder

Tanımlı

bencede format at pc ne benimde keylogger girmis pcme oyuna 6 ay sonra girdim mynet üyelik giddi hemen format attim
BenKurtum is offline
Eski 12-02-2010, 12:34 PM   #Array [postcount]
TeYMeN BeY
ONURSAL UNVAN

Bilgiler
Üye No: 56252
Ünvan
Tecrübe Puanı: 4196
Rep Puanı : 410332
Rep Derecesi : TeYMeN BeY has a reputation beyond reputeTeYMeN BeY has a reputation beyond reputeTeYMeN BeY has a reputation beyond reputeTeYMeN BeY has a reputation beyond reputeTeYMeN BeY has a reputation beyond reputeTeYMeN BeY has a reputation beyond reputeTeYMeN BeY has a reputation beyond reputeTeYMeN BeY has a reputation beyond reputeTeYMeN BeY has a reputation beyond reputeTeYMeN BeY has a reputation beyond reputeTeYMeN BeY has a reputation beyond repute
İletişim

Tanımlı

gerekli cvp lar verilmiş konuyu yardım bölümüne taşıyorum ve kilitliyorum....

ben sizin yalan ve hilelerinizle baş edemedım bu bana dert oldu

ama sizin önünüzde diz çökmedim buda size dert olsun

ARTIK ONURSAL....
TeYMeN BeY is offline
Kapalı konu

Konu Seçenekleri
Modları Göster