|
|
#Array [postcount] |
|
|
Arkadaşlar - ßaşlat>Çalıştır>Cmd>Netstat -an yazıyorum ve bu ip ler çıktı benım pc'mde Keyloger varmı anlayan varsa söylesin bulamıyorum keyloggeri pc de ama charım sürekli soyuluyor Pff. http://img709.imageshack.us/i/resimmh.png/
| Reklam & Sponsor |
|
|
#Array [postcount] |
|
|
Rahat ol kardeşim bende onun 3 katı kadar var onlar sistemle ilgili bişeyler bi fin waiti anlamadım gerisinde yok bence.
|
|
#Array [postcount] |
|
|
Sağolasın ama Şüphe işde Rep ini verdim !
|
|
#Array [postcount] |
|
|
eyvallah kardeşimde dediğim gibi tam emin değilim.
|
|
#Array [postcount] |
|
|
sürekli calınıyorsa format at. abuksubuk pro yukleme şifren zor olsn calamazlar
|
|
|
#Array [postcount] |
|
|
bilgisayarın normal görünüyor. ama farklı bir yazılım dan kaynaklanan sebeplerden dolayı charın çalınıyorsa format atmadan düzenlez. online tarama da yaptır bilgisayarına bir de öyle bak. keylogger temizleyiciler var onları dene en son format artık yapcak bişi kalmıyor.
|
|
#Array [postcount] |
|
|
bencede format at pc ne benimde keylogger girmis pcme oyuna 6 ay sonra girdim mynet üyelik giddi hemen format attim
![]() |
|
|
|
|
#Array [postcount] |
|
gerekli cvp lar verilmiş konuyu yardım bölümüne taşıyorum ve kilitliyorum....
|
![]() |
| Konu Seçenekleri | |
| Modları Göster | |
|
|