Forum

Geri Dön   Masterhack.Com > Hacking > Mail Hacking
Kayıt ol SSS Üye Listesi Takvim Arama Bugünkü Mesajlar Bütün Forumları okunmuş kabul et

Tags: , , ,

Yeni Konu aç  Cevapla

Konu Seçenekleri Modları Göster
Eski 11-11-2006, 02:22 PM   #Array [postcount]
mstsoft
Üsteğmen

mstsoft - ait Avatar

Bilgiler
Üye No: 210
Ünvan
Tecrübe Puanı: 0
Rep Puanı : 5880
Rep Derecesi : mstsoft has a reputation beyond reputemstsoft has a reputation beyond reputemstsoft has a reputation beyond reputemstsoft has a reputation beyond reputemstsoft has a reputation beyond reputemstsoft has a reputation beyond reputemstsoft has a reputation beyond reputemstsoft has a reputation beyond reputemstsoft has a reputation beyond reputemstsoft has a reputation beyond reputemstsoft has a reputation beyond repute
İletişim
mstsoft - MSN üzerinden Mesaj gönder

Post Rus Lamerler bakın ne yapıyorlar

Selamun Aleykum arkadaslar Rus Lamerler Nasıl Msn Hackler -?

Bu yaziyi msn üzerinden gelen bir çok arkadaşimizin msn lerini kaptirmalari we gelen sorular üzerine bosh bir wakit buldugum için yaziyorum.......!!!

Senaryo-Gerçek 0lay????

Son günlerde bazi RUS hackerlar aldiklari kararla toplu MSN hack yapmaya başladilar....! HAtta bazı arkaslarimiz aynen anlattığına göre birileri MSN listlerine giriyor ,ufak konusmadan sonra herif msn list ini makinasinin IP sini soyluyor bizimkileri tehdit edip sifresini kırıyor we ayriliyor....! Üstüne üstlük bu olaylar sadece 2-3 dakika içinde oluyor...!Arkdaslarin söylediklerine görede ne fake mail v.s. gibi birsey gelmis nede dosya paylasimi yapmislar...........!!!!!

Böyle BirSey Olabilir Mi?

Her zaman dediğim gibi "impossible is nothing" in yaninda bir arastirma yaptim...!Burdaki göreceginiz ögreneginiz seyler aslinda yarimyamak bildiginiz ama önemsemediğiniz seylerden birisi...! Hadi başlayalim :~)

Ruslari Taniyalim????

Rus lari bilirsiniz Cyber bazinda hepsi ii birer uygulamacidir "söze dikkat!" sadece uygulamaci yani Script Kiddie kisacasi Lamerdirler...!Kısacasi acigi ögrenip 1000 de 1 ihtimalde olsa uygularlar...!Onların bu özelliğini daha ii özetlemek gerekirse Bolu dagindan gecen İstanbul otabının yapimi öncesi (hani su İst-Ank 3 saaate indirecek yol) Bizmkiler nerdeyse vazgecek iken ,disaridan Rus we Ukrayna li mühendisler getirtmisler we inceletmisler Bolu dagini yarip otoyol olusturmak gercekten zordu ama inkansiz degildi bir rus mühendis in sözü "1 mm de ilerleyemiyor mu?" kisacasi onlarin uygulamaci karakterlerini anlatiyor...!
Bilgisayar ortaminda da Vlademir Levin in Citibank tan 1998 yıllarinda 10.000.000$ üzerinde bu hipotezi daha da güçlendiriyooo...!!! Neyse bende amma cok geyiq yaptim konuya gecelim dagitmadan!!!!!

Olayi kurgulayalim????

Bu olayı duyduktan sonra biraz arastirma yaptim...!Nasıl olabilir di ki......! HerkeZ windows ortamindaydi ama farkli farkli isletim sürümlerini kullaniyorlardi...!!!Kisacasi sistemin aciklarini sömürmeleri biraz zordu....!!!Ya MSN acigi yada bu platformlarin ortak aciklari olmaliydi....!!!
Msn de kiselerin listemizde olmasi we karsilikli konumamiz bile yeteri kadar acik oldugunu yazimizda görecegiz...!

0lay????

1E -postalarimizi bulmalari: Ruslar cesitli msn profilllerimizin kayıtlı oldugu msn sayfalari yada aram motoralrindan e posta adreslerimizi buluyorlardi...Bu cok kolay bi is 12-13 yasindaki bebeler bile yapar :~)
2.IP lerimizi ögrenmeleri:Bizim rus lamer listeye girdikten sonra ip mizi cmd den netstat -n cekip yada netstat -na (tü baglantilari portlarla listeler) yada daha acisibaglantilari dinleyen lamer tool lerle hallediyordu...
2.a Eğer bir proxy yada wingate v.s. kullaniyosak ip izi bulamayacaktir.Bunun için ya dosya gönderecek (o zaman direkt ip yi görür) yada ip izi descripte etmeye calisacaktir..Kimimiz msn proxy tool leri kullaniyoruz ki bendeki bile ispanyolca bağlanti için é-cafe tercih edersem tamamen korumasizim..1 :~)

3.Sifremizi Kırmasi:İste en önemlisi herkezin sifresi registriy de Hkey_Current_UserSoftwareMicrosoftMessengerServ icePasswordMSN Messenger Service anahtari altinda saklanir ama encrypte edilmistir yani cözülmeden okunamaz........!Bunun için http://newdata.box.sk/2001/jan/win/MSDecripter.exe gibi bir program ile sifrenin okunmaz halini kendi bilgisayarinda cozecektir.Yada bazi sitelerde msnpwd.cgi lerde hash koyup eger önceden eklenmisse 30 sn içinde sifreyi okur...! Ewet ewet artik md5 i bile bu tür sitelerde bulabiliriz...!

4.Listemizi okumasi:Bizim lamer eğer listemize girmisze kendi bilgisayarinda ’HKEY_CURRENT_USERSoftwareMicrosoftMessengerS er viceListCache.NET Messenger Service’ bu anahtara gidip kendi kontak kurdugu kubanin(bizikiler) nick ine tıklar yine encripte edilmistir ama cift tıkladiginda herifin kurbaninin tüm engelli izinli kisi listesini görür...! Sasirmayin ne oldu!!!! Bu bi arkasainizin üzerinde deniyebilrsiniz....!
5.Tel No Listesini Almak:Eger herif yeni ortaya cikan msn 7.0 acigi yada Netbios gibi paylasimlar la sizin bilgisayariniza girebilirse Regedit ten Ağ kaydina Bağlan a tıklayıp sizin pc nin İp sini yazar yine ’HKEY_CURRENT_USERSoftwareMicrosoftMessengerS er viceListCache.NET Messenger Service’ anahtara gelip sizin
PHH (home telephone number) Ev telefon nosu
PHM (mobile telephone number) Cep telefonu nosu
PHW (work telephone number) İş telefonu nosu gibi kisi listesini ekleme özelliklerini kullaniyosaniz bilgileri ele gecirebilir...!
6.MsN List: Konuyla ilgili degil ama size bilgisayarimizdaki Msn i kimlerin kullandigi ile ilgili listenin nerde kayit edildigini wermek istedim.Hkey_Current_UserSoftwareMicrosoftMessenge rServ iceListCache.Net Messenger Service
7.Net ve Network Pass:Haa bu arada yeri gelmiskende soylemeden gecemedim WinXP de .NET(msn in işletim sistemine login için ilişkilendirilmis hali) we Network Pass lari ilk login den sonra hafizaya alir ve Documents and Settings<User Name>Application DataMicrosoftCredentials<User SID>. altinda saklar.Bazi arkadaşlarin kullandigi IM Pass Recovery yada Network Pasword Recovery gibi programlar bu anahtari yoklayip bulurlar...!(Bilrisiniz Cached olayiii)

DikkaT: Ben burda bildigim %100 calisan acikla nasil MsN saldirisi yapilacagini anlattim.Burada her sistemde olan aciklara deyindim...!Özellikle MsN sürümleri we diger aciklara deyinmedim.Zaten her yerde war.!!!!!!Özellikle ben kesin bu yöntemlerle hacklenirsiniz demiyorum....!!!Ama sömürülmesi en kolay aciklardir,ona göre önleminizi alın-
Bu yaziyi msn üzerinden gelen bir çok arkadaşimizin msn lerini kaptirmalari we gelen sorular üzerine bosh bir wakit buldugum için yaziyorum.......!!!

hadi bakalım selametle
mstsoft is offline Alıntı ile Cevapla
Reklam & Sponsor
Eski 11-11-2006, 03:05 PM   #Array [postcount]
By.FregGy
Astsubay Çavuş

Bilgiler
Üye No: 251
Ünvan
Tecrübe Puanı: 2601
Rep Puanı : 247487
Rep Derecesi : By.FregGy has a reputation beyond reputeBy.FregGy has a reputation beyond reputeBy.FregGy has a reputation beyond reputeBy.FregGy has a reputation beyond reputeBy.FregGy has a reputation beyond reputeBy.FregGy has a reputation beyond reputeBy.FregGy has a reputation beyond reputeBy.FregGy has a reputation beyond reputeBy.FregGy has a reputation beyond reputeBy.FregGy has a reputation beyond reputeBy.FregGy has a reputation beyond repute
İletişim
By.FregGy - MSN üzerinden Mesaj gönder

Tanımlı

Bu Konuyu BıLıyorum Rus LamerLer DegıL HackerLar oLması Gerekırdı BasLıgın Dogru Rus Lar Hack Isını Uzun YoLdan YaparLar Ama Yuzde HesabıyLa Bakarsak 90 dır yanı AdamLar İşLerını Hafıfe aLmıyorLar BızımkıLer Gıbı Msn PatLatmadan HACKER By.**** DemıyoLar.

بِسْــــــــمِ اﷲِارَّتْمَنِ ارَّتِيم
Software Expert
By.FregGy is offline Alıntı ile Cevapla
Eski 11-11-2006, 06:24 PM   #Array [postcount]
PaSa
Kademeli Uzman Çavuş

Bilgiler
Üye No: 709
Ünvan
Tecrübe Puanı: 2316
Rep Puanı : 219090
Rep Derecesi : PaSa has a reputation beyond reputePaSa has a reputation beyond reputePaSa has a reputation beyond reputePaSa has a reputation beyond reputePaSa has a reputation beyond reputePaSa has a reputation beyond reputePaSa has a reputation beyond reputePaSa has a reputation beyond reputePaSa has a reputation beyond reputePaSa has a reputation beyond reputePaSa has a reputation beyond repute
İletişim

Tanımlı

Aynen Katılıyorum.

İletişim: pasadan@gmail.com
PaSa is offline Alıntı ile Cevapla
Eski 29-11-2006, 08:33 PM   #Array [postcount]
mert--ali
Acemi Asker

Bilgiler
Üye No: 6370
Ünvan
Rep Puanı : 10
Rep Derecesi : mert--ali is on a distinguished road
İletişim

Tanımlı

kardes bu olayı bıraz daha detaylı anlatabılırmısın
mert--ali is offline Alıntı ile Cevapla
Eski 25-03-2007, 12:34 PM   #Array [postcount]
support
Banned

Bilgiler
Üye No: 17609
Ünvan
Rep Puanı : 402
Rep Derecesi : support is just really nicesupport is just really nicesupport is just really nicesupport is just really nicesupport is just really nice
İletişim

Tanımlı

paylasim icin saol emege saygi ...
support is offline Alıntı ile Cevapla
Eski 31-03-2007, 08:20 PM   #Array [postcount]
0z0ld0
Astsubay Kıdemli Çavuş

0z0ld0 - ait Avatar

Bilgiler
Üye No: 25921
Ünvan
Rep Puanı : 11
Rep Derecesi : 0z0ld0 is on a distinguished road
İletişim

Tanımlı

Bu LaMerLeri Çükmek Lazım
0z0ld0 is offline Alıntı ile Cevapla
Eski 02-04-2007, 02:41 PM   #Array [postcount]
Mertoglu
Banned

Bilgiler
Üye No: 9163
Ünvan
Rep Puanı : 0
Rep Derecesi : Mertoglu is an unknown quantity at this point
İletişim
Mertoglu - MSN üzerinden Mesaj gönder

Tanımlı

bencede )
Mertoglu is offline Alıntı ile Cevapla
Eski 02-04-2007, 04:59 PM   #Array [postcount]
razorlight
Acemi Asker

Bilgiler
Üye No: 21020
Ünvan
Rep Puanı : 276062
Rep Derecesi : razorlight has a reputation beyond reputerazorlight has a reputation beyond reputerazorlight has a reputation beyond reputerazorlight has a reputation beyond reputerazorlight has a reputation beyond reputerazorlight has a reputation beyond reputerazorlight has a reputation beyond reputerazorlight has a reputation beyond reputerazorlight has a reputation beyond reputerazorlight has a reputation beyond reputerazorlight has a reputation beyond repute
İletişim
razorlight - MSN üzerinden Mesaj gönder

Tanımlı

bilgilendirdiin için saol
Eski 15-04-2007, 12:32 AM   #Array [postcount]
ozan97
Onbaşı

Bilgiler
Üye No: 16391
Ünvan
Rep Puanı : 10